Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený vločkový koláč s makom

ingrediencie

Cesto

200 g
ovsené vločky jemne mleté
1 PL
kokosový olej
1 PL
med
1 ks
banán
150 g
mletý mak
1 ks
škoricový cukor
5 PL
sójové mlieko
2 PL
cukor

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 KL
kokosový olej

postup

1.
Suroviny na cesto dáme do jednej misky a vareškou vypracujeme tuhé cesto.
2.
Na plnku si zmiešame mletý mak s cukrom a teplým mliekom.
3.
Okrúhlu formu s priemerom 16 cm vymažeme kokosovým olejom a na dno natlačíme vločkové cesto.
4.
Na cesto rozotrieme makovú plnku a vrch polejeme roztopenou čokoládou. Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...