Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený vločkový koláč s makom

ingrediencie

Cesto

200 g
ovsené vločky jemne mleté
1 PL
kokosový olej
1 PL
med
1 ks
banán
150 g
mletý mak
1 ks
škoricový cukor
5 PL
sójové mlieko
2 PL
cukor

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 KL
kokosový olej

postup

1.
Suroviny na cesto dáme do jednej misky a vareškou vypracujeme tuhé cesto.
2.
Na plnku si zmiešame mletý mak s cukrom a teplým mliekom.
3.
Okrúhlu formu s priemerom 16 cm vymažeme kokosovým olejom a na dno natlačíme vločkové cesto.
4.
Na cesto rozotrieme makovú plnku a vrch polejeme roztopenou čokoládou. Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...