Pridať recept

Nátierka z údeného mäsa

ingrediencie

100 g
jemný tvaroh
200 g
varené údené mäso
trochu
strúhaný chren
podľa chuti
soľ

postup

1.

V mise zmiešame jemný tvaroh s nadrobno pokrájaným alebo zomletým údeným mäsom.

 
2.

Hotovú nátierku ochutíme strúhaným chrenom a podľa chuti posolíme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Púpavový sirup - ako ho pripraviť?
Púpavový sirup - ako ho pripraviť?
Púpava môže pomôcť zmierniť zápal, podporiť funkciu pečene, pôsobiť proti rakovine alebo pomáhať...
Aký je rozdiel medzi džúsom, nektárom a ovocným nápojom? Mnohí ľudia majú mylnú predstavu
Aký je rozdiel medzi džúsom, nektárom a ovocným nápojom? Mnohí ľudia majú mylnú predstavu
Džús, nektár alebo nápoj? Mnoho ľudí nevidí rozdiel a považuje tieto produkty za jeden a ten istý. Sú však...
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Skladovanie špargle sa zdá byť samozrejmosťou, no mnohí ľudia robia základnú chybu. Špargľa tak rýchlo...
Pridajte ho do ovsenej kaše. Zmizne vám pneumatika z brucha a vymetie usadeniny z čriev
Pridajte ho do ovsenej kaše. Zmizne vám pneumatika z brucha a vymetie usadeniny z čriev
Ovsené vločky čoraz častejšie kraľujú na našich stoloch - vyberáme si ich na raňajky, na jedlo v práci alebo...
TOP
Tradičný granadír (granadiersky pochod)
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Granadír presne taký, ako má byť! Minimum ingrediencií, rýchla príprava a vždy perfektný výsledok.
Chlieb
Nenechávajte chlieb v chladničke! V týchto nádobách zostane čerstvý oveľa dlhšie
Jednou z najčastejších chýb je uchovávanie chleba v chladničke. To len zdanlivo predlžuje jeho čerstvosť...