Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jednoduché letné cestoviny

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny penne
250 g
cherry paradajky
1 hrnček
zelené olivy
1 hrsť
rukola
1 ks
šalotka
1 KL
sušené oregáno
1 KL
sušený tymián
8 PL
extra panenský olivový olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 strúčik
cesnak

postup

1.
Cestoviny penne uvaríme vo vriacej osolenej vode.
2.
Paradajky umejeme, rozkrojíme napoly, pridáme prelisovaný cesnak, tymián, oregano, soľ, mleté čierne korenie, na kolieska nakrájanú šalotku, olivy a rukolu. Všetko zalejeme olivovým olejom a poriadne premiešame.
3.
Uvarené cestoviny nepremývame. Zmiešame ich so zeleninou a rozložíme na taniere.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...