Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Camembert pečený s cesnakom a rozmarínom

2
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
camembert
4 strúčiky
cesnak
trochu
olivový olej
1 ks
bageta
4 stonky
rozmarín

postup

1.
Syr vyberieme z obalu a vložíme ho naspäť do drevenej krabičky ak v nej bol. Ak nie nevadí uložíme ho do alobalu. Vrchnú časť syru narežeme na mriežku. Do zárezov vtrieme prelisovaný cesnak a rozmarín.
2.
Bagetu natrháme na menšie kúsky, ponapichujeme ju na špajdle alebo ihly, pokvapkáme olivovým olejom a vložíme do rúry vyhriatej na 200°C.
3.
Syr grilujeme dovtedy, kým nebude vrch úplne zapečený. Kúsky bagety potom máčame do roztečného syra ako fondue.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.