Špagety s hovädzím mäsom a olivami
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
mleté hovädzie mäso
400
g
špagety
3
strúčiky
cesnaku
2
PL
olej
1
PL
kapary
1
ks
cibuľa
1
konzerva
lúpané paradajky
1
KL
korenie
1
PL
petržlenová vňať
čierne olivy
soľ
postup
1.
Ošúpeme cibuľu a nakrájame ju nadrobno, cesnak na plátky. Oboje osmažíme na oleji, najlepšie olivovom. Necháme zosklovatieť a potom pridáme mleté mäso.
2.
Zo všetkých strán ho osmažíme, ochutíme podľa potreby korením a soľou a vmiešame nakrájané paradajky. Za občasného miešania túto zmes podusíme asi 20 minút. Na záver pridáme tiež nasekanú petržlenovú vňať, olivy a kapary.
3.
V osolenj vode uvaríme špagety podľa návodu na obale a na záver servírujeme s pripravenou mäsovou zmesou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.