Pridať recept

Špagety s hovädzím mäsom a olivami

ingrediencie

400 g
mleté hovädzie mäso
400 g
špagety
3 strúčiky
cesnaku
2 PL
olej
1 PL
kapary
1 ks
cibuľa
1 konzerva
lúpané paradajky
1 KL
korenie
1 PL
petržlenová vňať
čierne olivy
soľ

postup

1.
Ošúpeme cibuľu a nakrájame ju nadrobno, cesnak na plátky. Oboje osmažíme na oleji, najlepšie olivovom. Necháme zosklovatieť a potom pridáme mleté mäso.
 
2.
Zo všetkých strán ho osmažíme, ochutíme podľa potreby korením a soľou a vmiešame nakrájané paradajky. Za občasného miešania túto zmes podusíme asi 20 minút. Na záver pridáme tiež nasekanú petržlenovú vňať, olivy a kapary.
3.
V osolenj vode uvaríme špagety podľa návodu na obale a na záver servírujeme s pripravenou mäsovou zmesou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať