Pridať recept

Zavarené vlašské orechy

ingrediencie

2 kg
vlašské orechy

postup

Orechy uskladnené suchým zaváraním.

1.

Poriadne vyschnuté a olúpané vlašské orechy uložíme do sklenených fliaš. Poriadne ich uzavrieme a sterilizujeme v pare približne 20 minút.

 
2.

Potom orechy vyberieme, prevrátime hore dnom a necháme vychladnúť. Takto orechy ostanú dlho čerstvé a po otvorení fľaše ich vložíme do chladničky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
10 najklikanejších orechových koláčov
Orechové pokušenia: 10 najklikanejších receptov na koláče z vlašských orechov
Ak sa chystáte piecť niečo z orechov, nechajte sa inšpirovať týmto zoznamom vynikajúcich orechových pokušení.
Vlašské orechy
Ochutnali ste už vlašské orechy na slaný spôsob?
Vlašské orechy sú hviezdou každého koláča. Aj nudný dezert premenia na výnimočný a dodajú mu skvelú chuť...