Pridať recept

Nakladané kuriatka

ingrediencie

1 kg
huby kuriatka
7 ks
cibuľa
trochu
levanduľa
4 litre
voda
1/2 liter
ocot
350 g
cukor
100 g
soľ
trochu
celé čierne korenie
trochu
bobkový list

postup

1.
Kuriatka umyjeme, očistíme a 5 minút ich varíme vo vriacej vode. Potom ich scedíme a necháme vychladnúť. Nálev uvaríme z vody, octu, cukru a soli.
 
2.
Medzitým ošúpeme cibuľu a nakrájame ju na menšie kúsky. Na dno pohárov uložíme bobkový list, korenie a vrstvu cibule, pridáme kuriatka na vrch uložíme kúsok levandule.
3.
Huby v pohároch zalejeme horúcim nálevom, uzavrieme ich a sterilizujeme pri teplote 100°C približne 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií, ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní húb, lesníci varujú!
Nič nevonia tak krásne ako čerstvo nazbierané huby, ktoré priam lákajú na prípravu aromatických delikates. Aby...
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutu metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutú metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo môžete urobiť, aby vaše huby neboli horké? Vyskúšajte tento babičkin trik!