Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bouillabaisse - francúzska rybacia polievka

ingrediencie

100 g
malé homáre
100 g
langusta
1/2 kg
viac druhov rýb
2 PL
krab
1 ks
cibuľa
2 ks
cesnak
2 ks
rajčiak
1 vetvička
tymian
1 vetvička
fenikel
1 vetvička
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, korenie, bobkový list, kúsok pomarančovej kôry, olivový olej

postup

Homára, langustu a kraba dáme do hrnca s olejom, bylinkami, nakrájanou cibuľou, cesnakom, rajčiakmi, bobkovým listom, bylinkami, pomarančovou kôrou a zalejeme vriacou vodou. Varíme na prudkom ohni 5 minút. Ryby pridáme neskôr a povaríme. Odstavíme, osolíme, okoreníme a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...