Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bouillabaisse - francúzska rybacia polievka

ingrediencie

100 g
malé homáre
100 g
langusta
1/2 kg
viac druhov rýb
2 PL
krab
1 ks
cibuľa
2 ks
cesnak
2 ks
rajčiak
1 vetvička
tymian
1 vetvička
fenikel
1 vetvička
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, korenie, bobkový list, kúsok pomarančovej kôry, olivový olej

postup

Homára, langustu a kraba dáme do hrnca s olejom, bylinkami, nakrájanou cibuľou, cesnakom, rajčiakmi, bobkovým listom, bylinkami, pomarančovou kôrou a zalejeme vriacou vodou. Varíme na prudkom ohni 5 minút. Ryby pridáme neskôr a povaríme. Odstavíme, osolíme, okoreníme a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...