Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bouillabaisse - francúzska rybacia polievka

ingrediencie

100 g
malé homáre
100 g
langusta
1/2 kg
viac druhov rýb
2 PL
krab
1 ks
cibuľa
2 ks
cesnak
2 ks
rajčiak
1 vetvička
tymian
1 vetvička
fenikel
1 vetvička
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, korenie, bobkový list, kúsok pomarančovej kôry, olivový olej

postup

Homára, langustu a kraba dáme do hrnca s olejom, bylinkami, nakrájanou cibuľou, cesnakom, rajčiakmi, bobkovým listom, bylinkami, pomarančovou kôrou a zalejeme vriacou vodou. Varíme na prudkom ohni 5 minút. Ryby pridáme neskôr a povaríme. Odstavíme, osolíme, okoreníme a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.