Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahodový krém so želatínou

ingrediencie

300 g
jahoda
1/4 kg
cukor
25 g
želatína
1/8 liter
smotana na šľahanie

postup

Jahody prelisujeme a zmiešame s cukrom a želatínou rozpustenou vo vode. Nádobu s krémom dáme na ľad a krém miešame, kým nezhustne. Potom pridáme šľahačku a zas dáme do chladna. Podávame vychladené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?