Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahodový krém so želatínou

ingrediencie

300 g
jahoda
1/4 kg
cukor
25 g
želatína
1/8 liter
smotana na šľahanie

postup

Jahody prelisujeme a zmiešame s cukrom a želatínou rozpustenou vo vode. Nádobu s krémom dáme na ľad a krém miešame, kým nezhustne. Potom pridáme šľahačku a zas dáme do chladna. Podávame vychladené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.