Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šalát z cvikle a bielej fazule

ingrediencie

200 g
cvikla
150 g
biela fazuľa
podľa chuti
voda, ocot, olej, soľ

postup

Cviklu očistíme, uvaríme do mäkka a nakrájame na kocky. Bielu fazuľu uvaríme do mäkka v osolenej vode. Spolu zmiešame a zalejeme nálevom z vody, octu, olej. Nálev prevaríme asi 10 minút a necháme vychladnúť. Podľa chuti osolíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.