Pridať recept

Pikant ala Mravík

1
porcia
110
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
feferónka
5 ks
červená paprika
5 ks
paradajka
1 kg
cibuľa
1 ks
cesnaku
1,5 dl
ocot
2 dl
olej
15 dkg
soľ
15 dkg
kryštálový cukor
1 balíček
mleté čierne korenie
1 trochu
horčica

postup

1.
Všetko sa zomelie najmenším nadstavcom v mlynčeku na mäso, potom sa pridá ocot, olej , soľ, cukor, a jedno balenie čierneho mletého korenia. Všetko vložíme do veľkého hrnca a varíme od bodu varenia 1 hodinu (miešať aby neprihorelo).
 
2.
Pred ukončením varu pridáme 1-2 lyžice horčice. Horúce dáme do pohárov a necháme upariť pod dekou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Plastic container with tomato ketchup sauce with raw tomatoes on kitchen stone background.
Aj vy dávate kečup do chladničky? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Kečup a horčica sú potraviny, ktoré v lete používame veľmi často. Veď čo by to bolo za grilovačku...
Kečup
Kečup – obľúbený produkt pripravený z paradajok
Kečup tak ako ho poznáme dnes vznikol s najväčšou pravdepodobnosťou v Ázii. Už Číňania pred 350 rokmi...
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Predtým než vyseparujete pohár s poslednými zvyškami horčice, fľašu od kečupu či paradajkovej omáčky alebo...
Domáci kečup bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Pripravte si domáci kečup z čerstvých paradajok: Bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Každý, kto ochutnal domáce produkty z vlastnoručne dopestovaných alebo farmárskych paradajok vie, že ich chuť...