Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šalát zo cherry paradajok

ingrediencie

100 g
cherry paradajky žlté
100 g
cherry paradajky červené
podľa chuti
extra panenský olivový olej, soľ, petržlenová vňať

postup

Paradajky nakrájame na kolieska a zamiešame s olejom. V miske ich osolíme, zamiešame a posypeme nasekanou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.