Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Žemľovka s pudingom a tvarohom

8
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
starší rožok
2 ks
ks vajcia
100 g
Rama maslová
1 téglik
tvaroh hrudkovaný
1 ks
vanilkový pudiny Droetker
400 ml
mlieko
2 ks
vanilkový cukor
100 g
cukor
300 ml
jablkové pyré

postup

Pripravila som lahodnú žemľovku s jablkovým pyré, tvarohom a pudingom.
9.
Z mlieka a pudingového prášku uvaríme puding s pridaním 2PL cukru. Dáme ho na tvarohovú vrstvu.
10.
Nakoniec navrstvíme ostatok zmesi z rožkov. Takto naplnený pekáč dáme do rúry piecť na 200 stupňov a pečieme cca 40minut.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?