Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Strukovinový šalát s kvasenou kapustou

ingrediencie

100 g
červená fazuľa
100 g
šošovica
200 g
červená kyslá kapusta
1 ks
cibuľa
trochu
petržlenová vňať

Zálievka:

2 PL
olej
1 PL
ocot
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.

Uvarené vychladnuté strukoviny dáme do misy, pridáme kvasenú kapustu, nadrobno pokrájanú cibuľu a premiešame so zálievkou z oleja, octu, soli a mletého čierneho korenia.

2.

Šalát necháme na chladnom mieste asi hodinu odležať. Pred podávaním ho môžeme posypať petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...