Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Strukovinový šalát s kvasenou kapustou

ingrediencie

100 g
červená fazuľa
100 g
šošovica
200 g
červená kyslá kapusta
1 ks
cibuľa
trochu
petržlenová vňať

Zálievka:

2 PL
olej
1 PL
ocot
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.

Uvarené vychladnuté strukoviny dáme do misy, pridáme kvasenú kapustu, nadrobno pokrájanú cibuľu a premiešame so zálievkou z oleja, octu, soli a mletého čierneho korenia.

2.

Šalát necháme na chladnom mieste asi hodinu odležať. Pred podávaním ho môžeme posypať petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.