Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vianočná rybacia polievka

ingrediencie

2 litre
voda
1 ks
kapria hlava
5 ks
celé čierne korenie
5 ks
celé nové korenie
1 ks
bobkový list
podľa chuti
soľ
1 ks
cibuľa
2 PL
maslo
2 PL
hladká múka
300 g
koreňová zelenina
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
ikry

postup

1.
Do 1 l vody vložíme rybacie odrezky, koreniny, posolíme a uvaríme domäkka. Scedíme, rybacie mäso oberieme a vykostíme.
2.
Cibuľu pokrájame nadrobno, opražíme na masle a posypeme múkou. Za stáleho miešania pripravíme cibuľovú zápražku, ktorú zalejeme 1 l vody a dôkladne premiešame. Pridáme pokrájanú zeleninu a povaríme.
3.
K zeleninovému vývaru pridáme rybací vývar, ikry alebo mlieče a mäso. Spolu všetko krátko povaríme, podľa chuti dosolíme a doplníme pokrájanou petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.