Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vianočná rybacia polievka

ingrediencie

2 litre
voda
1 ks
kapria hlava
5 ks
celé čierne korenie
5 ks
celé nové korenie
1 ks
bobkový list
podľa chuti
soľ
1 ks
cibuľa
2 PL
maslo
2 PL
hladká múka
300 g
koreňová zelenina
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
ikry

postup

1.
Do 1 l vody vložíme rybacie odrezky, koreniny, posolíme a uvaríme domäkka. Scedíme, rybacie mäso oberieme a vykostíme.
2.
Cibuľu pokrájame nadrobno, opražíme na masle a posypeme múkou. Za stáleho miešania pripravíme cibuľovú zápražku, ktorú zalejeme 1 l vody a dôkladne premiešame. Pridáme pokrájanú zeleninu a povaríme.
3.
K zeleninovému vývaru pridáme rybací vývar, ikry alebo mlieče a mäso. Spolu všetko krátko povaríme, podľa chuti dosolíme a doplníme pokrájanou petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Varené vajíčka
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Ako bude vyzerať vaše vajíčko po 3, 4 až 10 minútach varenia v slanej vode? Odpoveď nájdete vo videu: