Pridať recept

Karamelová zmrzlina s javorovým sirupom

Karamelová zmrzlina s javorovým sirupom
Zdroj: dreamstime

ingrediencie

1 konzerva
kondenzované mlieko
1/2 KL
javorový sirup
1/2 hrnček
karamelová tyčinka
500 ml
smotana na šľahanie
trochu
karamelový toping

postup

1.
Mixérom najskôr vo vhodnej mise vymiešame kondenzované mlieko s javorovým sirupom. Potom primiešame nadrobno nakrájanú karamelovú tyčinku (prípadne karamelky) a zľahka vmiešame tuhú vyšľahanú smotanu.
 
2.
Hotovú zmes na zmrzlinu vložíme do vhodnej nádoby a karamelovú zmrzlinu vložíme aspoň na 4 hodiny do chladničky. Podávame s karamelovým topingom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať