Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Škoricové palmiers

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto
1 ČL
vanilkový cukor Dr Oetker
2 ČL
mletá škorica
2 PL
kryštálový cukor

postup

skvelá rýchla pochúťka pre nečakanú návštevu
1.
Lístkové cesto vyvaľkáme do tvaru obdĺžnika. V miske zmiešame vanilkový cukor s kryštálovým cukrom a mletou škoricou a cesto touto zmesou posypeme.
2.
Cesto opatrne zrolujeme z jednej aj z druhej strany tak, aby sa nám v strede stretli.
3.
Potom ostrým nožom odkrajujeme menej než centimeter hrubé kúsky.
4.
Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 10 minút pri 200 stupňoch.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...