Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Škoricové palmiers

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto
1 ČL
vanilkový cukor Dr Oetker
2 ČL
mletá škorica
2 PL
kryštálový cukor

postup

skvelá rýchla pochúťka pre nečakanú návštevu
1.
Lístkové cesto vyvaľkáme do tvaru obdĺžnika. V miske zmiešame vanilkový cukor s kryštálovým cukrom a mletou škoricou a cesto touto zmesou posypeme.
2.
Cesto opatrne zrolujeme z jednej aj z druhej strany tak, aby sa nám v strede stretli.
3.
Potom ostrým nožom odkrajujeme menej než centimeter hrubé kúsky.
4.
Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 10 minút pri 200 stupňoch.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...