Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Škoricové palmiers

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto
1 ČL
vanilkový cukor Dr Oetker
2 ČL
mletá škorica
2 PL
kryštálový cukor

postup

skvelá rýchla pochúťka pre nečakanú návštevu
1.
Lístkové cesto vyvaľkáme do tvaru obdĺžnika. V miske zmiešame vanilkový cukor s kryštálovým cukrom a mletou škoricou a cesto touto zmesou posypeme.
2.
Cesto opatrne zrolujeme z jednej aj z druhej strany tak, aby sa nám v strede stretli.
3.
Potom ostrým nožom odkrajujeme menej než centimeter hrubé kúsky.
4.
Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 10 minút pri 200 stupňoch.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...