Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Horčicovo-medové kuracie stehna

ingrediencie

15 ks
kuracie stehno
10 PL
kremžská horčica
5 PL
med
soľ
mleté čierne korenie
10 ks
bobkový list
olivový olej
5 ks
veľka cibuľa

postup

2.
Veľký plech potrieme olejom a na spodok uložíme na väčšie kusy nakrájanú cibuľu.
3.
Kuracie stehna umyjeme, z každej strany osolíme, posypeme čiernym korením a potrieme horčicovo-medovou marinádou.
4.
Kuracie stehna uložíme vedľa seba, posypeme bobkovým listom a pokvapkáme olivovým olejom. Prikryjeme ich alobalom a pečieme hodinu pri teplote 150 stupňov. Potom dáme alobal dole a odkryté pečieme ďalších 45 minút pri teplote 170 stupňov. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...