Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Horčicovo-medové kuracie stehna

ingrediencie

15 ks
kuracie stehno
10 PL
kremžská horčica
5 PL
med
soľ
mleté čierne korenie
10 ks
bobkový list
olivový olej
5 ks
veľka cibuľa

postup

2.
Veľký plech potrieme olejom a na spodok uložíme na väčšie kusy nakrájanú cibuľu.
3.
Kuracie stehna umyjeme, z každej strany osolíme, posypeme čiernym korením a potrieme horčicovo-medovou marinádou.
4.
Kuracie stehna uložíme vedľa seba, posypeme bobkovým listom a pokvapkáme olivovým olejom. Prikryjeme ich alobalom a pečieme hodinu pri teplote 150 stupňov. Potom dáme alobal dole a odkryté pečieme ďalších 45 minút pri teplote 170 stupňov. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...
Grilovaný hermelín
Syry, ktoré milujú gril
Syry, ktoré milujú gril
5 receptov na takmer okamžitý kulinársky pôžitok v podobe horúcich syrov priamo z grilu.
Ríbezľový koláč
10 najlepších ríbezľových koláčov
10 najlepších ríbezľových koláčov
Kyselkavé ríbezle v zajatí sladkého cesta desaťkrát inak.