Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pšenovo-mrkvový nákyp s tofu krémom

ingrediencie

200 g
pšeno
500 ml
voda
1 KL
mletá škorica
2 PL
cukor
200 g
mrkva
2 ks
vajce

Tofu plnka

200 g
biele tofu
1 ks
pomaranč
1 PL
cukor

postup

1.
Pšeno prepláchneme 3x vriacou vodou a uvaríme vo vode do mäkka.
2.
Uvarené pšeno necháme trochu vychladnúť. Po vychladnutí k nemu pridáme cukor, škoricu a nastrúhanú mrkvu.
4.
Tortovú formu s priemerom 20 cm vystelieme pečiacim papierom a zmes do nej premiestnime.
5.
Ponorným mixérom vymiešame dohladka tofu s pomarančom a cukrom.
6.
Tofu krém vylejeme na pšeno a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 minút.
7.
Po upečení necháme koláč poriadne vychladnúť a podávame ho ozdobený džemom. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...