Pridať recept

Bravčová polievka so zemiakmi

ingrediencie

700 g
bravčové pliecko
1,75 litre
voda
2 ks
cibuľa
6 ks
celé čierne korenie
3 ks
celé nové korenie
1 ks
bobkový list
podľa chuti
soľ
200 g
zemiaky
trochu
petržlenová vňať

postup

1.

Bravčové mäso zalejeme studenou vodou, pridáme cibuľu, korenie, bobkový list, posolíme a uvaríme domäkka.

 
2.

Vývar scedíme a odložíme. Mäso oberieme z kostí, zbavíme tuku a časť pokrájame nadrobno.

3.

Vývar necháme zovrieť, pridáme očistené a pokrájané zemiaky, premiešame a varíme kým zemiaky nezmäknú.

4.

Nakoniec do polievky pridáme nadrobno pokrájané mäso a doplníme petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať