Pridať recept

FOTORECEPT: Pálivé podlesníky s klobáskou

Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Zdroj: vacica

ingrediencie

1 kg
zemiaky
150 g
klobáska
7 strúčikov
cesnaku
1 ks
vajce
150 g
hladká múka
1 KL
mleté čili korenie
soľ
mleté čierne korenie
olej

postup

Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Zdroj: vacica
 
1.
Zemiaky zbavíme šupky a nastrúhame. Potom ich prepasírujeme cez sitko a lyžicou sa snažíme zbaviť nadbytočnú šťavu.
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Zdroj: vacica
 
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Zdroj: vacica
2.
Do zmesy potom pridáme klobásku nakrájanú na drobné kúsky, pretlačený cesnak, vajce, majorán, čili a čierne korenie.
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Zdroj: vacica
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Zdroj: vacica
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Zdroj: vacica
3.
Premiešame a vyprážame z oboch strán. Potom necháme odkvapkať na servítky aby sa vsiakol prebytočný tuk. Dobrú chuť!
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Fotorecept: Pálivé podlesníky s klobáskou
Zdroj: vacica
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiaky varíme každý deň, ale toto je to, čo ste vždy robili zle
Zemiaky varíme každý deň, ale toto je to, čo ste vždy robili zle
Zemiaky dokáže uvariť každý - alebo si to aspoň myslíte! Ale je veľa vecí, ktoré môžete robiť zle...
Lepenice
Len málo ľudí robí ešte tento recept! Ak máte doma zemiaky, urobte si LEPENICE! Toto zemiakové jedlo chutí všetkým a sýta večera je hotová do pol hodiny
Nemáte čas po práci na zdĺhavé varenie? Pripravte si spolu s nami toto fantastické jedlo a nasýtite celú...
Príprava zemiakových placiek
Zemiaky vám už nikdy nesčernejú! 9 geniálnych trikov, ktoré zaručia vždy perfektný výsledok, o týchto ste určite ešte nepočuli
Chystáte sa pripravovať placky, halušky či iné zemiakové pochúťky a chcete sa vyhnúť sčernaniu zemiakov? Tak...
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Pre mnohých ľudí nie je nič lepšie ako mladé zemiaky na obed doplnené šalátom a reďkovkami so smotanou...