Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša

ingrediencie

1/2 kg
cvikla
2 PL
pšeno
10 ks
sušené slivky
1 štipka
soľ
1 KL
škorica
1 KL
med
2 KL
karob

postup

1.
Cviklu zbavíme šupky a uvaríme spolu s prepláchnutým pšenom vo vode so štipkou soli. Vody dáme toľko, aby asi 1 cm presahovali nad cviklu.
2.
Keď sa voda vyparí, pridáme namočené slivky (aspoň na 1 hodinku), škoricu a rozmixujeme.
3.
Na záver primiešame 2-3 KL karobu a 1 KL medu (samozrejme môžete aj viac, každý podľa chuti).
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...