Pridať recept

Karfiolové knedličky

ingrediencie

100 g
karfiol
1 PL
maslo
1 podľa chuti
soľ
1 ks
vajce
1 štipka
mletá rasca
1 štipka
mleté čierne korenie
1 štipka
muškátový kvet
podľa chuti
strúhanka

postup

1.

Karfiol uvaríme domäkka, pokrájame nadrobno a necháme vychladnúť.

 
2.

Maslo vymiešame so soľou, pridáme vajce, rascu, korenie, muškátový kvet, karfiol a premiešame. Podľa potreby zahustíme strúhankou. 

3.

Z masy formujeme knedličky, ktoré vkladáme do vriacej polievky varíme asi 5 min.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Vďaka TAJNEJ prísade budú ako obláčik! Toto je recept na najlepšie krupicové halušky, sú mäkké, vláčne
Vďaka TAJNEJ prísade budú ako obláčik! Toto je recept na najlepšie krupicové halušky, sú mäkké, vláčne a nikdy sa nerozpadnú
Aj pre vás je príprava krupicových halušiek tak trochu strašiakom? Odteraz to skúste takto!
TOP
Halušky
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie halušky: Stačí pridať túto surovinu a zemiaky vám nikdy nesčernejú, perfektný trik
Keby ste si mali vybrať len jedno charakteristické jedlo z našej gastronómie, ktoré by to bolo? U nás sú to...
TOP
Halušky
Už nikdy sa vám nezlepia a zostanú krásne krémové! Zabudnite na suché halušky, takto budú vždy perfektné aj na druhý deň, rozdiel nespoznáte
Odteraz si vychutnáte každé sústo! Perfektný trik na krásne krémové halušky a tipy, ako ich podávať aj na druhý deň.