Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cesnaková omáčka

ingrediencie

300 ml
bešamelová omáčka
200 ml
vývar
4 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ

postup

1.
Do bešamelovej omáčky pridáme vývar a cesnak roztlačený so soľou.
2.
Omáčku prehrejeme, prípadne necháme za stáleho miešania zhustnúť. Podávame k varenému hovädziemu mäsu so zemiakmi alebo knedľami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.