Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cesnaková omáčka

ingrediencie

300 ml
bešamelová omáčka
200 ml
vývar
4 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ

postup

1.
Do bešamelovej omáčky pridáme vývar a cesnak roztlačený so soľou.
2.
Omáčku prehrejeme, prípadne necháme za stáleho miešania zhustnúť. Podávame k varenému hovädziemu mäsu so zemiakmi alebo knedľami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...