Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cesnaková omáčka

ingrediencie

300 ml
bešamelová omáčka
200 ml
vývar
4 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ

postup

1.
Do bešamelovej omáčky pridáme vývar a cesnak roztlačený so soľou.
2.
Omáčku prehrejeme, prípadne necháme za stáleho miešania zhustnúť. Podávame k varenému hovädziemu mäsu so zemiakmi alebo knedľami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...