Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cesnaková omáčka

ingrediencie

300 ml
bešamelová omáčka
200 ml
vývar
4 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ

postup

1.
Do bešamelovej omáčky pridáme vývar a cesnak roztlačený so soľou.
2.
Omáčku prehrejeme, prípadne necháme za stáleho miešania zhustnúť. Podávame k varenému hovädziemu mäsu so zemiakmi alebo knedľami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?