Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené jablká so škoricou

ingrediencie

4 ks
jablko
1,5 PL
maslo
4 ČL
hnedý cukor
trochu
mletá škorica

postup

1.
Vyhrejeme rúru na 180 stupňov. Umyté jablká ošúpeme a rozkrojíme na polovice. Vyberieme jadierka a tvrdú dreň. Do stredu každého rozkrojeného jablka dáme hrudku masla čajovú lyžičku cukru. Posypeme škoricou.
2.
Nádobu na pečenie podlejeme vodou cca na pol centimetra. Pečieme 20 až 30 min, pokiaľ nie sú jablká v strede mäkké. Odstránime neodparenú vodu a podávame teplé alebo studené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...