Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Koláčik s tvarohovo-pudingovou plnkou

20
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 hrnčeky
hladká múka
2 ks
vajcia
3/4 hrnček
cukor kryštálový
1/2 hrnček
olej
1 ks
prášok do pečiva DrOetker
1 hrnček
mlieko
1 balíček
vanilkový cukor DrOetker
2 PL
kakaový prášok
1 ks
čerešňový kompót
250 g
hrudkovitý tvaroh- na plnku
2 balíčky
vanilkový puding DrOetker na plnku
500 ml
mlieko na plnku
5 PL
kryštálový cukor - na plnku
100 g
maslo - na plnku

NA VRCH

1 balíček
čokoládová polev DrOetker

postup

Výborný koláčik. Hrnčekový koláč. Mierka je hrnček =250ml
1.
Do misy dáme všetky suroviny na cesto, okrem kakaa. Dokonale premiešame. Vznikne nám cesto ktorého polovicu vlejeme na plech, rozm. 35x25cm. Do druhej polovice vmiešame kakao, Aj toto cesto vylejeme na bledé cesto. Čerešňový kompót zlejeme zo šťavy a čerešne bez kôstok dáme na cesto.
3.
Kým sa koláčik pečie pripravíme si plnku. Uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Potom do neho vmiešame tvaroh a nakoniec maslo. Tento krém nanesieme rovnomerne na korpus (ja som ho otočila, aby bol podklad rovný).Nakoniec pripravíme polevu podľa návodu na obale a polejeme vrch koláča.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
goldensmile
30.3.2015 14:30 | |
+1 -0
tento musí byť výborný, vyskúšam (y)
dorisa
30.3.2015 18:07 | |
+2 -2
dojedali sme ho dnes, je dobrý, ba ešte lepší na druhý deň. Ďakujem :3
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...
Grilovaný hermelín
Syry, ktoré milujú gril
Syry, ktoré milujú gril
5 receptov na takmer okamžitý kulinársky pôžitok v podobe horúcich syrov priamo z grilu.
Ríbezľový koláč
10 najlepších ríbezľových koláčov
10 najlepších ríbezľových koláčov
Kyselkavé ríbezle v zajatí sladkého cesta desaťkrát inak.