Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s čili omáčkou

6
porcií
100
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
paradajka
2 PL
olivový olej
2 strúčiky
cesnak
3 ks
chilli paprička
5 kvapiek
chilli omáčka
1 PL
citrónová šťava
1 KL
med
3 štipky
korenie
cestoviny

postup

1.
Paradajky na niekoľko sekúnd ponoríme do vriacej vody, vytiahneme ich, schladíme a olúpeme.
2.
Olúpané paradajky nakrájame na kocky. Na rozohriatom oleji orestujeme olúpanú a nakrájanú cibuľu, cesnak a čili papričku.
3.
Pridáme pár kvapiek čili omáčky. Po chvíli pridáme paradajky, citrónovú šťavu a ochutíme podľa potreby medom, soľou a mletým korením. Na miernom ohni varíme asi 15 minút. Podávame s cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
panzerschreck32
30.11.2012 22:17 | |
+3 -0
60+40 min cas pripravy hahah skaaaaapem
panzerschreck32
30.11.2012 22:15 | |
+6 -0
ako nie som ziaden profesionalny kuchar varim ako konicek ..ale taketo sra*ky by som teda neponukol ani njavacsiemu nepriatelovi noo iked tomu mozno :D :D vsak to je otras otrasne to vypada a aj to otrasne musi chutit .. hentie cestoviny a ta ryza pikantna vsak ja nechapem to su vitazovia moje fakt nepracne a rychle chilli con carne len s konzierv fazule kukurice rajcin nasekanych a mletym masom plus bylinky a chilli papricky alebo pasta co mam hotove za par minut vyzera tak 10 krat vabnejsie ci uz s cestovinou alebo ryzou a isto aj lepsie chuti alebo dobry perkelt madarsky s feferonkami.... fuj a este raz fuj na tie recepty jedine co za neico stoji je ta domaca feferonkova pasta...
slneco
30.11.2012 15:39 | |
+3 -0
Toto je ako by obmena tej ryze, len su tam nacapane cestoviny, šak tam je hrach, mrkva a tušim aj krumpla??? :) . ak teda toto niečo vyhralo tak to už môžem aj ja robiť rovno šefkuchára
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Spenená zrnková
Nespravte si „faux pas“ v kaviarni!
Nespravte si „faux pas“ v kaviarni!
Pitie kávy patrí medzi každodenné rituály väčšiny dospelých ľudí. Ak nepatríte medzi človeka, čo ihneď po zobudení musí...
egreš
Egreše
Egreše
Egreše sú veľmi chutné ovocie. Pri správnom výbere odrody je dokonca aj sladké. Egreš bol pôvodne obyčajný divoký ker...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...