Pridať recept

Cestoviny s čili omáčkou

6
porcií
100
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
paradajka
2 PL
olivový olej
2 strúčiky
cesnaku
3 ks
chilli paprička
5 kvapiek
chilli omáčka
1 PL
citrónová šťava
1 KL
med
3 štipky
korenie
cestoviny

postup

1.
Paradajky na niekoľko sekúnd ponoríme do vriacej vody, vytiahneme ich, schladíme a olúpeme.
 
2.
Olúpané paradajky nakrájame na kocky. Na rozohriatom oleji orestujeme olúpanú a nakrájanú cibuľu, cesnak a čili papričku.
3.
Pridáme pár kvapiek čili omáčky. Po chvíli pridáme paradajky, citrónovú šťavu a ochutíme podľa potreby medom, soľou a mletým korením. Na miernom ohni varíme asi 15 minút. Podávame s cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
panzerschreck32
30.11.2012 22:17 | |
+3 -0
60+40 min cas pripravy hahah skaaaaapem
panzerschreck32
30.11.2012 22:15 | |
+6 -0
ako nie som ziaden profesionalny kuchar varim ako konicek ..ale taketo sra*ky by som teda neponukol ani njavacsiemu nepriatelovi noo iked tomu mozno :D :D vsak to je otras otrasne to vypada a aj to otrasne musi chutit .. hentie cestoviny a ta ryza pikantna vsak ja nechapem to su vitazovia moje fakt nepracne a rychle chilli con carne len s konzierv fazule kukurice rajcin nasekanych a mletym masom plus bylinky a chilli papricky alebo pasta co mam hotove za par minut vyzera tak 10 krat vabnejsie ci uz s cestovinou alebo ryzou a isto aj lepsie chuti alebo dobry perkelt madarsky s feferonkami.... fuj a este raz fuj na tie recepty jedine co za neico stoji je ta domaca feferonkova pasta...
Anonymný nick
30.11.2012 15:39 | |
+3 -0
Toto je ako by obmena tej ryze, len su tam nacapane cestoviny, šak tam je hrach, mrkva a tušim aj krumpla??? :) . ak teda toto niečo vyhralo tak to už môžem aj ja robiť rovno šefkuchára
Podobné články
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií!
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií?
Tušíte, prečo sa oplatí jesť zemiaky či ryžu až na druhý deň? Odpoveď vás prekvapí!
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...