Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska paradajková omáčka

ingrediencie

3 strúčiky
cesnak
2 PL
olej
500 g
paradajka
1 KL
majorán
podľa chuti
soľ
trochu
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Prelisovaný cesnak opražíme na oleji, pridáme pokrájané ošúpané paradajky, majorána a posolíme. Za občasného miešania paradajky dusíme.
2.
Nakoniec do nej vmiešame pokrájanú petržlenovú vňať. Podávame s cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...