Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska paradajková omáčka

ingrediencie

3 strúčiky
cesnak
2 PL
olej
500 g
paradajka
1 KL
majorán
podľa chuti
soľ
trochu
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Prelisovaný cesnak opražíme na oleji, pridáme pokrájané ošúpané paradajky, majorána a posolíme. Za občasného miešania paradajky dusíme.
2.
Nakoniec do nej vmiešame pokrájanú petržlenovú vňať. Podávame s cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.