Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska paradajková omáčka

ingrediencie

3 strúčiky
cesnak
2 PL
olej
500 g
paradajka
1 KL
majorán
podľa chuti
soľ
trochu
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Prelisovaný cesnak opražíme na oleji, pridáme pokrájané ošúpané paradajky, majorána a posolíme. Za občasného miešania paradajky dusíme.
2.
Nakoniec do nej vmiešame pokrájanú petržlenovú vňať. Podávame s cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.