Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska paradajková omáčka

ingrediencie

3 strúčiky
cesnak
2 PL
olej
500 g
paradajka
1 KL
majorán
podľa chuti
soľ
trochu
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Prelisovaný cesnak opražíme na oleji, pridáme pokrájané ošúpané paradajky, majorána a posolíme. Za občasného miešania paradajky dusíme.
2.
Nakoniec do nej vmiešame pokrájanú petržlenovú vňať. Podávame s cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...