Svetlý hovädzí vývar
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
hovädzie kosti
2
kg
holé rebro
6
litrov
voda
2
PL
morská soľ
200
g
mrkva
100
g
petržlen
120
g
zeler
80
g
pór
trochu
slnečnicový olej
1
ks
cibuľa
5
vetvičiek
tymian
5
vetvičiek
petržlenová vňať
1
vetvička
zelerová vňať
100
g
pór
1
vetvička
ligurček
postup
1.
Kosti nasekáme na menšie kusy a chvíľu blanšírujeme vo vriacej vode.
2.
Potom ich opláchneme a spolu s rebrom zalejeme 5-6 l vody.
3.
Vodu osolíme a privedieme do varu.
4.
Cibuľku nakrájame na drobné kúsky a orestujeme ju na rozhorúčenom oleji.
5.
Do vývaru pridáme očistenú, nasekanú zeleninu, bylinky, orestovanú cibuľu a varíme 2 hodiny.
6.
Nakoniec vývar precedíme a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.