Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pikantná španielska omáčka

ingrediencie

2 ks
paradajka
1/2 ks
zelená paprika
1/2 ks
červená paprika
2 PL
olivový olej
1 PL
červené víno
2 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Ošúpané paradajky a papriky rozmixujeme. Olivový olej zmiešame s vínom a prelisovaným cesnakom, pridáme zeleninu a dôkladne premiešame.
2.
Omáčku ochutíme soľou a čiernym korením a necháme vychladiť. Podávame ju ku grilovanému mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?