Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pikantná španielska omáčka

ingrediencie

2 ks
paradajka
1/2 ks
zelená paprika
1/2 ks
červená paprika
2 PL
olivový olej
1 PL
červené víno
2 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Ošúpané paradajky a papriky rozmixujeme. Olivový olej zmiešame s vínom a prelisovaným cesnakom, pridáme zeleninu a dôkladne premiešame.
2.
Omáčku ochutíme soľou a čiernym korením a necháme vychladiť. Podávame ju ku grilovanému mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.