Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pikantná španielska omáčka

ingrediencie

2 ks
paradajka
1/2 ks
zelená paprika
1/2 ks
červená paprika
2 PL
olivový olej
1 PL
červené víno
2 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Ošúpané paradajky a papriky rozmixujeme. Olivový olej zmiešame s vínom a prelisovaným cesnakom, pridáme zeleninu a dôkladne premiešame.
2.
Omáčku ochutíme soľou a čiernym korením a necháme vychladiť. Podávame ju ku grilovanému mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.