Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Varené údené mäso

ingrediencie

600 g
údená pečienka
podľa chuti
voda

postup

1.
Údené mäso zalejeme horúcou vodou, necháme zovrieť a varíme 3-5 min. Potom vodu zlejeme a mäso znova zalejeme horúcou vodou, necháme zovrieť, zmiernime teplotu a podľa kvality mäsa pomaly varíme hodinu domäkka.
2.
Uvarené mäso scedíme, vykostíme a pokrájame cez vlákna na plátky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...