Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie ragú

ingrediencie

2 PL
olej
1 ČL
cukor
1 ks
cibuľa
600 g
hovädzie mäso zadné
podľa chuti
soľ
200 ml
červené víno
200 g
koreňová zelenina
1 PL
maslo
trochu
hladká múka

postup

1.
V rozohriatom oleji skaramelizujeme cukor dozlatista, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opražíme do svetlohneda.
2.
Pridáme na kocky pokrájané mäso, krátko opečieme, posolíme, podlejeme časťou vína a dusíme takmer domäkka. Podľa potreby podlievame.
3.
Medzitým pokrájame na plátky koreňovú zeleninu a pridáme k mäsu. Po chvíľke dusenia ragú zahustíme zápražkou z masla a múky, pridáme zvyšné víno a pomaly dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...