Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie ragú

ingrediencie

2 PL
olej
1 ČL
cukor
1 ks
cibuľa
600 g
hovädzie mäso zadné
podľa chuti
soľ
200 ml
červené víno
200 g
koreňová zelenina
1 PL
maslo
trochu
hladká múka

postup

1.
V rozohriatom oleji skaramelizujeme cukor dozlatista, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opražíme do svetlohneda.
2.
Pridáme na kocky pokrájané mäso, krátko opečieme, posolíme, podlejeme časťou vína a dusíme takmer domäkka. Podľa potreby podlievame.
3.
Medzitým pokrájame na plátky koreňovú zeleninu a pridáme k mäsu. Po chvíľke dusenia ragú zahustíme zápražkou z masla a múky, pridáme zvyšné víno a pomaly dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...