Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie ragú

ingrediencie

2 PL
olej
1 ČL
cukor
1 ks
cibuľa
600 g
hovädzie mäso zadné
podľa chuti
soľ
200 ml
červené víno
200 g
koreňová zelenina
1 PL
maslo
trochu
hladká múka

postup

1.
V rozohriatom oleji skaramelizujeme cukor dozlatista, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opražíme do svetlohneda.
2.
Pridáme na kocky pokrájané mäso, krátko opečieme, posolíme, podlejeme časťou vína a dusíme takmer domäkka. Podľa potreby podlievame.
3.
Medzitým pokrájame na plátky koreňovú zeleninu a pridáme k mäsu. Po chvíľke dusenia ragú zahustíme zápražkou z masla a múky, pridáme zvyšné víno a pomaly dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.