Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie ragú

ingrediencie

2 PL
olej
1 ČL
cukor
1 ks
cibuľa
600 g
hovädzie mäso zadné
podľa chuti
soľ
200 ml
červené víno
200 g
koreňová zelenina
1 PL
maslo
trochu
hladká múka

postup

1.
V rozohriatom oleji skaramelizujeme cukor dozlatista, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opražíme do svetlohneda.
2.
Pridáme na kocky pokrájané mäso, krátko opečieme, posolíme, podlejeme časťou vína a dusíme takmer domäkka. Podľa potreby podlievame.
3.
Medzitým pokrájame na plátky koreňovú zeleninu a pridáme k mäsu. Po chvíľke dusenia ragú zahustíme zápražkou z masla a múky, pridáme zvyšné víno a pomaly dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?