Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie ragú

ingrediencie

2 PL
olej
1 ČL
cukor
1 ks
cibuľa
600 g
hovädzie mäso zadné
podľa chuti
soľ
200 ml
červené víno
200 g
koreňová zelenina
1 PL
maslo
trochu
hladká múka

postup

1.
V rozohriatom oleji skaramelizujeme cukor dozlatista, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opražíme do svetlohneda.
2.
Pridáme na kocky pokrájané mäso, krátko opečieme, posolíme, podlejeme časťou vína a dusíme takmer domäkka. Podľa potreby podlievame.
3.
Medzitým pokrájame na plátky koreňovú zeleninu a pridáme k mäsu. Po chvíľke dusenia ragú zahustíme zápražkou z masla a múky, pridáme zvyšné víno a pomaly dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.