Pridať recept

Pražský flamender

ingrediencie

200 g
cibuľa
3 PL
masť
400 g
hovädzie mäso zadné
podľa chuti
soľ
1 ČL
mletá sladká paprika
3 strúčiky
cesnaku
1 ČL
drvená rasca
1 PL
kečup
150 ml
svetlé pivo
200 g
paprika

postup

1.

Asi dve tretiny cibule pokrájame nadrobno a speníme na masti alebo oleji. Pridáme na kocky pokrájané mäso, opražíme a posolíme.

 
2.

Pridáme mletú sladkú papriku, pretlačený cesnak, rascu a kečup, premiešame a podlejeme trochou piva. Dusíme takmer domäkka. Podľa potreby podlievame zvyšným pivom.

3.

Doplníme najemno postrúhaným zvyškom cibule a pokrájanými paprikami. Pomaly dusíme domäkka. Jedlo nezahusťujeme. Podávame so slaným pečivom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať