Pridať recept

Poľovnícky guláš

ingrediencie

3 PL
masť
2 ks
cibuľa
300 g
hovädzie mäso
1 KL
mletá červená paprika
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
600 g
čerstvé huby
2 strúčiky
cesnaku
1 KL
rasca

postup

1.

Na masti opražíme pokrájanú cibuľu. Pridáme na kocky pokrájané mäso, opražíme ho, pridáme mletú papriku a mierne podlejeme vodou, posolíme, pokoreníme a prikryté dusíme domäkka.

 
2.

Šťavu necháme odpariť na tuk, poprášime múkou, opražíme, pridáme pokrájané huby, prelisovaný cesnak, rascu, podlejeme a dusíme, kým huby i mäso nie sú takmer mäkké.

3.

Poľovnícky guláš podávame s varenými alebo opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
19.3.2016 23:44 | |
+3 -1
Doporučujem v prípade pocitov nadchádzajúcej náhlej smrti ihned prejsť na túto stránku.