Prírodná roštenka s hráškom
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
hovädzia roštenka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
trochu
masť
1
ks
cibuľa
200
g
hrachový struk
postup
1.
Plátky mäsa na okrajoch niekoľkokrát narežeme a zľahka naklepeme. Posolíme, pokoreníme a obalíme ich v múke.
2.
Na rozohriatej masti ich rýchlo opečieme z oboch strán, vyberieme a na tuku opražíme pokrájanú cibuľu.
3.
Roštenky vrátime do panvice k cibuli, trocha podlejeme vodou a dusíme takmer domäkka. Počas dusenia ich podľa potreby podlievame.
4.
Na konci dusenia pridáme hrachové struky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.