Pridať recept

Prírodná roštenka s hráškom

ingrediencie

4 ks
hovädzia roštenka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
trochu
masť
1 ks
cibuľa
200 g
hrachový struk

postup

1.

Plátky mäsa na okrajoch niekoľkokrát narežeme a zľahka naklepeme. Posolíme, pokoreníme a obalíme ich v múke.

 
2.

Na rozohriatej masti ich rýchlo opečieme z oboch strán, vyberieme a na tuku opražíme pokrájanú cibuľu.

3.

Roštenky vrátime do panvice k cibuli, trocha podlejeme vodou a dusíme takmer domäkka. Počas dusenia ich podľa potreby podlievame.

4.

Na konci dusenia pridáme hrachové struky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať