Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie prsia plnené medvedím cesnakom

ingrediencie

bio kuracie prsia
medvedia plnka
žĺtok
hrubá strúhanka na obaľovanie
olej na vyprážanie
soľ, čierne korenie

postup

1.
Kuracie prsia si narežeme na polovicu priečne tak, aby nám „chrbát“ rezňa držal pokope. Naklepeme, posolíme a natrieme rozmixovaným žĺtkom, jednu stranu potrieme medveďou pastou a rezeň zaklopíme, postláčame a potrieme žĺtkom aj zvonka a obalíme v strúhanke.
2.
Vypražíme z každej strany po 3 -4 minúty. Prekrojené na polovicu aby bolo vidieť v reze zelené podávame spolu so zemiakovým pyré alebo citrónovou ryžou.
3.
Nezabudnite, že jedlo sa je dvakrát: prvý krát očami a potom rozviniete chute na jazyku. Preto sa snažím do každého jedla zakomponovať chute tak, aby ich chuť pôsobila na jazyku aj po konzumácii zostal výnimočný „dojazd“ a tak bolo jedlo zážitkom.
4.
recept na plnku z medvedieho cesnaku od Henriety nájdete TU
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
allianna
15.4.2015 13:04 | |
+3 -1
Zdravá strava a vyprážané? to mi nejde do kopy hlavne od pani Henriety
jozef377
8.4.2015 19:41 | |
+10 -2
až na skutočnosť, že nie je tam uvedená plnka z medvedieho cesnaku to môže byť dobré
leto274
8.5.2017 11:17 | |
+0 -0
Pán Jozef je to pochúťka .V Banskej Bystrici, oblasť Moštenica,Medvedí cesnak rastie... chodím aj ja ..leto274@azet.sk
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...