Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie prsia plnené medvedím cesnakom

ingrediencie

bio kuracie prsia
medvedia plnka
žĺtok
hrubá strúhanka na obaľovanie
olej na vyprážanie
soľ, čierne korenie

postup

1.
Kuracie prsia si narežeme na polovicu priečne tak, aby nám „chrbát“ rezňa držal pokope. Naklepeme, posolíme a natrieme rozmixovaným žĺtkom, jednu stranu potrieme medveďou pastou a rezeň zaklopíme, postláčame a potrieme žĺtkom aj zvonka a obalíme v strúhanke.
2.
Vypražíme z každej strany po 3 -4 minúty. Prekrojené na polovicu aby bolo vidieť v reze zelené podávame spolu so zemiakovým pyré alebo citrónovou ryžou.
3.
Nezabudnite, že jedlo sa je dvakrát: prvý krát očami a potom rozviniete chute na jazyku. Preto sa snažím do každého jedla zakomponovať chute tak, aby ich chuť pôsobila na jazyku aj po konzumácii zostal výnimočný „dojazd“ a tak bolo jedlo zážitkom.
4.
recept na plnku z medvedieho cesnaku od Henriety nájdete TU
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
allianna
15.4.2015 13:04 | |
+3 -1
Zdravá strava a vyprážané? to mi nejde do kopy hlavne od pani Henriety
jozef377
8.4.2015 19:41 | |
+10 -2
až na skutočnosť, že nie je tam uvedená plnka z medvedieho cesnaku to môže byť dobré
leto274
8.5.2017 11:17 | |
+0 -0
Pán Jozef je to pochúťka .V Banskej Bystrici, oblasť Moštenica,Medvedí cesnak rastie... chodím aj ja ..leto274@azet.sk
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...