Pridať recept

Smotanová torta

ingrediencie

400 ml
kyslá smotana
1/2 balíček
okrúhle piškóty
2 ks
Vanilínový cukor Dr.Oetker
1/2 ks
jahodový kompót
trochu
tmavé zdobenie Dr Oetker

postup

nepečená torta, ktorú mám v obľube
Kyslú smotanu zmiešame s vanilínovým cukrom. Misku vyložíme potravinárskou fóliou. Do formy vrstvíme striedavo smotanu, piškóty a jahody. Poslednú vrstvu bude tvoriť smotana. Tortu dáme na noc stuhnúť do chladničky. Na druhý deň opatrne vyklopíme na tanier, posypeme čokoládovým zdobením a podávame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
senpolia
7.3.2019 15:36 | |
+0 -0
Fajna
Anonymný nick
8.11.2015 14:58 | |
+0 -1
:) super parada