Pridať recept

Zvonárske rezne

ingrediencie

100 g
mrazená zelenina
100 g
škrobová múčka
6 ks
vajce
5 ks
cibuľa
1 kg
morčacie prsia
1 PL
prelisovaný cesnak
1 KL
soľ
1 KL
drvená rasca
1 KL
mletá paprika
trochu
olej

postup

Rezne naklepeme. Zeleninovú zmes zalejeme trochou horúcej vody a necháme postáť 5 minút. Potom ju scedíme a pomelieme spolu s cibuľou. V miske rozšľaháme vajce so škrobovou múčkou. Pridáme soľ, rascu, papriku, cesnak, zeleninu. Do zmesi dáme rezne a necháme odstáť 24 hodín. Nakoniec ich vypražíme na horúcom oleji z oboch strán.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Nicole2
23.4.2022 20:59 | |
+0 -0
Neviem, kde sme spravili chybu, ale neskutočne hnusné nám to vyšlo, všetko sme vyliali keďže to zhorklo. Hodinu piplania sa s receptom a nakoniec nič z toho.
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!