Pridať recept

Zeleninové keksíky

ingrediencie

500 g
paradajka
100 g
polohrubá múka
60 g
strúhaný parmezán
2 strúčiky
cesnaku
1 kg
zemiak
1 zväzok
bazalka
1 ks
vajce
1 PL
prášok do pečiva
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, muškátový oriešok strúhaný

postup

Uvarené, ošúpané zemiaky roztlačíme. Necháme vychladnúť. Paradajky olúpeme a nakrájame. Zemiaky dochutíme soľou, koreníme a muškátovým orieškom. Pridáme cesnak, vajce, múku s práškom do pečiva, nasekanú bazalku a syr. Vypracujeme cesto do ktorého dáme paradajky. Z cesta oddeľujeme kôpky, z ktorých vyformujeme kolieska. Uložíme na ich plech a upečieme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať