Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Horúca šípková limonáda

ingrediencie

2 PL
med
1 PL
šípky suché rozdrvené
5 PL
pomarančová šťava
3 PL
šípková pribinka
1/2 liter
voda

postup

Do vriacej vody vysypeme šípky a necháme lúhovať 10 minút. Med, pomarančovú šťavu a pribinku zmiešame. Čaj schladený na 50°C precedíme do medu, zamiešame a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.