Segedínsky guláš s klobásou
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
1,5
PL
masť
400
g
bravčové pliecko
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne mleté korenie
2
KL
mletá sladká paprika
1
KL
drvená rasca
500
g
kyslá kapusta
250
g
kyslá smotana
trochu
hladká múka
1
ks
klobása
postup
1.
Nakrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme na kocky pokrájané mäso, posolíme, pokoreníme a vo vlastnej šťave pomaly dusíme takmer domäkka. Posypeme mletou paprikou a rascou, ihneď podlejeme.
2.
Pridáme pokrájanú kvasenú kapustu a dusíme domäkka. Pred dokončením zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, pridáme aj pokrájanú klobásu na kolieska a povaríme.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.