Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová krkovička na starodávny spôsob

ingrediencie

400 g
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
trochu
čerstvé bylinky
trochu
ďumbier
3 strúčiky
cesnak
150 ml
svetlé pivo
3 PL
masť
1 ks
cibuľa

postup

1.
Mäso pokrájame na kocky a vložíme do misky. Posolíme, pridáme posekané bylinky, nadrobno pokrájaný čerstvý ďumbier, pretlačený cesnak a zalejeme pivom. Necháme na chladnom mieste odležať 2-4 h.
2.
Na masti opražíme pokrájanú cibuľu. Pridáme odležané mäso a vo vlastnej šťave pomaly dusíme domäkka. Podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.