Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie rezy so sušenými slivkami

ingrediencie

16 ks
sušené slivky
2 PL
dezertné víno
4 ks
teľacie rezne
podľa chuti
soľ
trochu
mleté biele korenie
trochu
hladká múka
2 PL
olej
1 PL
maslo

postup

1.
Vykôstkované sušené slivky marinujeme v dezertnom víne asi 30 min.
2.
Rezy jemne naklepeme, posolíme, pokoreníme a obalíme v múke. Na oleji a masle ich opečieme z oboch strán. Pridáme marinované sušené slivky a dusíme domäkka.
3.
Vhodnou prílohou sú hranolčeky, krokety alebo ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...