Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie rezy so sušenými slivkami

ingrediencie

16 ks
sušené slivky
2 PL
dezertné víno
4 ks
teľacie rezne
podľa chuti
soľ
trochu
mleté biele korenie
trochu
hladká múka
2 PL
olej
1 PL
maslo

postup

1.
Vykôstkované sušené slivky marinujeme v dezertnom víne asi 30 min.
2.
Rezy jemne naklepeme, posolíme, pokoreníme a obalíme v múke. Na oleji a masle ich opečieme z oboch strán. Pridáme marinované sušené slivky a dusíme domäkka.
3.
Vhodnou prílohou sú hranolčeky, krokety alebo ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...