Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové mäso po sedliacky

ingrediencie

800 g
bravčové stehno
trochu
mleté biele korenie
3 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ
1 PL
masť

postup

1.
Stehno odblaníme, posypeme bielym korením a potrieme cesnakom rozotretým so soľou.
2.
Mäso vložíme do pekáča, prudko zapečieme a podlejeme. Za občasného prelievania výpekom a podlievania horúcou vodou alebo vývarom pomaly pečieme domäkka.
3.
Bravčovinu po sedliacky podávame s knedľou a kapustou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.