Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové mäso na šalvii

ingrediencie

800 g
bravčové pliecko
3 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
2 KL
sušená šalvia
250 ml
biele víno
2 PL
maslo

postup

1.
Mäso potrieme cesnakom, posolíme, pokoreníme a vložíme do pekáča. Najskôr ho prudko opečieme a potom podlejeme.
2.
Mäso vyberieme a do vypečenej šťavy pridáme šalviu, prilejeme víno, premiešame a chvíľku prudko povaríme. Mäso vrátime do pekáča a dopečieme domäkka. Podľa potreby podlievame ďalším vínom. Šťavu nakoniec zjemníme maslom.
3.
Bravčovinu na šalvii podávame s novými zemiakmi s petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.
Káva
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Mlieko ukracuje kávu o jej priaznivé účinky. Zistite, prečo by ste ho nemali pridávať do svojej rannej kávy.