Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mrkva na masle

ingrediencie

600 g
mrkva
2 PL
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať na ozdobu

postup

1.
Očistené mrkvy pokrájame na plátky.
2.
Na masle za stáleho miešania krátko opražíme plátky mrkvy, trochu ich podlejeme vodou, posolíme, pokoreníme a prikryté dusíme domäkka.
3.
Podávame posypané nakrájanou petržlenovou vňaťou ako prílohu k mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.