Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mrkva na masle

ingrediencie

600 g
mrkva
2 PL
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať na ozdobu

postup

1.
Očistené mrkvy pokrájame na plátky.
2.
Na masle za stáleho miešania krátko opražíme plátky mrkvy, trochu ich podlejeme vodou, posolíme, pokoreníme a prikryté dusíme domäkka.
3.
Podávame posypané nakrájanou petržlenovou vňaťou ako prílohu k mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...