Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mrkva na masle

ingrediencie

600 g
mrkva
2 PL
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať na ozdobu

postup

1.
Očistené mrkvy pokrájame na plátky.
2.
Na masle za stáleho miešania krátko opražíme plátky mrkvy, trochu ich podlejeme vodou, posolíme, pokoreníme a prikryté dusíme domäkka.
3.
Podávame posypané nakrájanou petržlenovou vňaťou ako prílohu k mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...