Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Česká dusená biela hlávková kapusta

ingrediencie

1 ks
cibuľa
2 PL
olej
600 g
kapusta biela hlávková
podľa chuti
soľ
1 KL
mletá rasca
trochu
cukor
trochu
ocot
trochu
mletá červená paprika

postup

1.
Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme kapustu pokrájanú na rezančeky, posolíme, ochutíme rascou, mletou červenou paprikou a za občasného miešania dusíme takmer domäkka. Ak treba, podlievame vodou.
2.
Kapustu ochutíme cukrom a octom a dodusíme domäkka. Podávame ako prílohu k pečenej hydine, bravčovej pečienke alebo k údenému mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...