Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Česká dusená biela hlávková kapusta

ingrediencie

1 ks
cibuľa
2 PL
olej
600 g
kapusta biela hlávková
podľa chuti
soľ
1 KL
mletá rasca
trochu
cukor
trochu
ocot
trochu
mletá červená paprika

postup

1.
Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme kapustu pokrájanú na rezančeky, posolíme, ochutíme rascou, mletou červenou paprikou a za občasného miešania dusíme takmer domäkka. Ak treba, podlievame vodou.
2.
Kapustu ochutíme cukrom a octom a dodusíme domäkka. Podávame ako prílohu k pečenej hydine, bravčovej pečienke alebo k údenému mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.