Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Česká dusená biela hlávková kapusta

ingrediencie

1 ks
cibuľa
2 PL
olej
600 g
kapusta biela hlávková
podľa chuti
soľ
1 KL
mletá rasca
trochu
cukor
trochu
ocot
trochu
mletá červená paprika

postup

1.
Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme kapustu pokrájanú na rezančeky, posolíme, ochutíme rascou, mletou červenou paprikou a za občasného miešania dusíme takmer domäkka. Ak treba, podlievame vodou.
2.
Kapustu ochutíme cukrom a octom a dodusíme domäkka. Podávame ako prílohu k pečenej hydine, bravčovej pečienke alebo k údenému mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.