Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Česká dusená biela hlávková kapusta

ingrediencie

1 ks
cibuľa
2 PL
olej
600 g
kapusta biela hlávková
podľa chuti
soľ
1 KL
mletá rasca
trochu
cukor
trochu
ocot
trochu
mletá červená paprika

postup

1.
Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme kapustu pokrájanú na rezančeky, posolíme, ochutíme rascou, mletou červenou paprikou a za občasného miešania dusíme takmer domäkka. Ak treba, podlievame vodou.
2.
Kapustu ochutíme cukrom a octom a dodusíme domäkka. Podávame ako prílohu k pečenej hydine, bravčovej pečienke alebo k údenému mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.