Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dusená červená hlávková kapusta na víne

ingrediencie

2 PL
olej
1 KL
mletá rasca
600 g
kapusta červená hlávková
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
ocot
2 PL
hladká múka
100 ml
červené víno
trochu
cukor

postup

1.
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na rezančeky nakrájanú kapustu, rascu, soľ, cukor, podlejeme trochou vody a za občasného miešania dusíme takmer domäkka.
2.
Kapustu poprášime múkou, podlejeme červeným vínom, dochutíme podľa potreby cukrom, octom a dodusíme. Podávame k pečenej husi, kačici, k bravčovej pečienke alebo k zverine.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.
Káva
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Mlieko ukracuje kávu o jej priaznivé účinky. Zistite, prečo by ste ho nemali pridávať do svojej rannej kávy.