Pridať recept

Dusená hlávková kapusta

ingrediencie

1 ks
cibuľa
1 PL
olej
2 PL
hladká múka
100 ml
studená voda
600 g
kapusta biela hlávková
1 ks
zemiaky
1 ks
jablko
trochu
ocot
trochu
cukor
podľa chuti
soľ
1 KL
mletá rasca

postup

1.

Nakrájanú cibuľu speníme na oleji. Vmiešame múku a pripravíme svetlú zápražku. Zalejeme ju asi 100 ml vody a za stáleho miešania povaríme do zhustnutia.

 
2.

Pridáme do nej najemno pokrájanú kapustu, postrúhaný surový zemiak, ošúpané postrúhané jablko a dusíme. Podľa chuti pridáme ocot, cukor, soľ a rascu.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Dusená kapusta
Ako pripraviť najlepšiu dusenú kapustu? Overený recept, s ktorým sa vždy podarí
Kapustu – typickú jesennú zeleninu si v tomto období vychutnávame v rôznych formách. Surovú pridávame...