Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dusená kvasená kapusta

ingrediencie

500 g
kyslá kapusta
1 KL
mletá rasca
2 PL
olej
podľa chuti
soľ
1 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
trochu
cukor

postup

1.
Kyslú kapustu podlejeme vriacou vodou, ochutíme rascou, soľou a dusíme domäkka.
2.
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme múku a urobíme svetlú zápražku. Zriedime ju vodou a pridáme kvasenú kapustu. Ochutíme soľou, rascou a podľa kyslosti kapusty pridáme viac alebo menej cukru. Kapustu dusíme domäkka.
3.
Podávame ako prílohu k pečenej hydine, údenému alebo pečenému bravčovému mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.